20170325-DSC02404-3

OVER MOTIONPOWER

MotionPower is in 2017 gestart door Arjan Sterk. Hij wilde sporters kunnen begeleiden en trainen op hun eigen niveau en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.  Als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper vanuit het ziekenhuis had hij te weinig tijd om mensen volgens zijn normen te begeleiden en te helpen groeien in hun prestaties.

Arjan was als kind al geïnteresseerd in sport en beweging. Na zijn studie tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht had hij nog veel vragen over hoe hij sporters optimaal zou kunnen begeleiden. De studie Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, heeft hem op al deze vragen antwoord gegeven. Arjan heeft deze studie afgerond met een master “Sport, exercise and health”.

Naast deze opleidingen heeft Arjan zelf ook altijd gesport. Tot zijn 25e lag zijn hart bij het voetbal, daarna heeft de passie voor hardlopen zich ontwikkeld en inmiddels hoort daar ook wielrennen en mountainbiken bij. Arjan daagt zichzelf graag uit en het lukt hem steeds om zich te focussen en nieuwe doelen te behalen.

Arjan: “Ik ben ervan overtuigd dat elke sporter, op elk niveau, een eigen aanpak nodig heeft om tot een optimale prestatie te komen. Middels goede testen en analyses maak ik een profiel van jouw eigenschappen als sporter. Dit wordt de basis van het trainingsschema en dus ook van de prestatie waar we naar toe gaan werken. Ik geloof in het personaliseren van trainingen, waarin de feedback van jou als sporter onmisbaar is. Door middel van persoonlijke trainingen kun je grootse prestaties neerzetten en jezelf doen verbazen over je capaciteiten.

BENIEUWD NAAR WAT MOTIONPOWER VOOR JOU KAN DOEN?

Neem vrijblijvend contact op