Prestatieverbetering

Ben je al volop aan het sporten, maar heb je het gevoel dat je prestaties niet meer verbeteren? Misschien heb je een bepaald doel dat je wil behalen of werk je naar een wedstrijd of evenement waar je aan deel wilt nemen? MotionPower helpt je om in kaart te brengen waarom je niet ‘vooruit’ komt. Samen kijken we naar hoe je traint, maar ook naar voldoende rust tussen de trainingen door en naar wat er verbeterd kan worden aan de voorbereiding.

MotionPower neemt een sport specifieke inspanningstest af, waarmee we de tekortkomingen in je conditie blootleggen. Daarmee kunnen we aan de slag met gerichte, persoonlijke trainingsschema’s, speciaal om jouw doelen te bereiken. We besteden bij MotionPower ook aandacht aan core training, omdat een sterke romp bijdraagt aan het verbeteren van uw prestaties.

MotionPower werkt met TrainingPeaks, een programma waarmee ik schema’s maak en waarin we je trainingen en prestaties bij kunnen houden. Indien nodig kunnen we dan gelijk bijsturen. Je kunt in dit programma aangeven hoe je je voelt en je kunt het invoegen in jouw eigen digitale agenda. Hierdoor kan MotionPower het schema perfect invoegen naast je werk en andere bezigheden.

BENIEUWD NAAR WAT MOTIONPOWER VOOR JOU KAN DOEN?

Neem vrijblijvend contact op