Hardlopen en fietsen zijn heel toegankelijke sporten. Je kunt online verschillende tips en schema’s vinden die je kunnen helpen bij het beginnen met hardlopen of  beginnen met wielrennen. Maar kunnen zij wel echt helpen? En wat kun je doen als je al een tijd aan het sporten bent? Deze schema’s, zoals hardlopen met Evy, zijn afgestemd op een gemiddelde. Maar bijna niemand heeft deze combinatie van ‘gemiddelde’ leeftijd, lengte, gewicht en conditie. Daarnaast heeft iedereen weer een ander doel dat hij of zij wil bereiken.

Deze schema’s kunnen dus geen rekening houden met jouw lichaamssamenstelling en aangeboren fysieke capaciteiten.

MotionPower is ervan overtuigd dat iedere sporter een eigen begeleiding nodig heeft om tot een optimale prestatie te komen. Door middel van goede testen en analyses maakt MotionPower een profiel van jouw sportieve eigenschappen, waarmee ik een trainingsschema maak waar je gericht mee aan de slag kunt. MotionPower gelooft in het personaliseren van trainingen, waarbij een heldere, opbouwende feedback onmisbaar is.

Ook binnen het voetbal liggen nog heel veel mogelijkheden. Inmiddels weten we dat de fitste teams de meeste kans hebben om wedstrijden te winnen en dat het aantal blessures in een fit team lager ligt. MotionPower heeft een belastbaarheidsmodel ontwikkeld, dat zich richt op fittere teams en blessure preventie dat je kunt gebruiken tijdens het voetbalseizoen.

Bewegingswetenschapper en bewegingstechnoloog Jac Orie is een groot voorbeeld voor mij. Hij is altijd bezig zijn trainingen en tapers optimaal in te delen en zoekt constant naar nieuwe mogelijkheden en kansen. Het is fascinerend om te zien hoe Jac Orie test, analyseert en bijstelt.  Sportwetenschap in optima forma!

Met MotionPower brengen we deze sportwetenschap naar Gorinchem en omstreken.

Kun je iets niet vinden op de site of wil je graag met MotionPower samenwerken? We komen graag met je in contact!

MotionPower kan je ondersteunen richting een optimale training