Sportclinics en presentaties: Jouw hele bedrijf fit

Werknemers die fit zijn presteren beter en zijn minder vaak ziek. Om je te helpen jouw werknemers in goede gezondheid te krijgen, verzorgt MotionPower laagdrempelige sportclinics. Iedereen kan hieraan meedoen. Mensen die al regelmatig bewegen, maar ook beginners. Samen stellen we een programma op dat geschikt is voor het hele team. Door middel van een paar eenvoudige testen krijgen we inzicht in de conditie van het team. Met deze inzichten maken we een programma van 6 weken, waarbij iedereen stappen kan maken naar een betere conditie. Natuurlijk is samen sporten ook goed voor de teambuilding. MotionPower helpt je het hele bedrijf fit te krijgen!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om te kijken hoe we je verder kunnen helpen.


  HARDLOOP TRAINING

  LANGER DOOR KUNNEN RENNEN DOOR DATA ANALYSE

  Om een goed gepersonaliseerd hardloopschema te maken, is het belangrijk dat de huidige conditie goed in kaart wordt gebracht. Dit doen we door middel van de ‘lab-test’. Hierbij wordt op een loopband de snelheid steeds met kleine stapjes verhoogt, totdat u het niet meer volhoudt.

  VOETBAL TRAINING

  ECHTE WINNAARS ZIJN FITTE VOETBALLERS

  We weten dat een fit team meer kans heeft om een wedstrijd te winnen. Daarom is er steeds meer aandacht voor de fysieke conditie van voetballers. U wilt dus spelen met een fitte selectie. Maar hoe krijgt u die selectie fit? En misschien nog wel belangrijker, hoe houdt u de selectie fit?

  WIELREN TRAINING

  DOOR TRAINING JE WIELREN PRESTATIES VERBETEREN

  Wilt u “Le Marmotte” rijden? Een topprestatie neerzetten in een kermiskoers? Of bent u een wedstrijdrenner en zoekt u begeleiding voor een heel seizoen? Wilt u een optimale strategie bepalen voor een ploegentijdrit? MotionPower helpt u graag om uw doel te bereiken.